Fotoğraflar

ZERTiN ZEYTiNYAĞI VAZGEÇiLMEZ MARKA OLMA YOLUNA GiTMEKTE

ÇOK ACELECİYİZ! Uzun ve sağlıklı bir yaşam için tükettiğimiz gıdalara çok önem veririz. Sadece kendimiz değil, çoluk çocuğumuzun da dengeli beslenmesini önemseriz. Özellikle Uzak Doğu ülkelerinde eczanelerde, aktarlarda 100 mg gibi küçük şişelerde satılan zeytinyağı üretimi konusunda ülkemiz gerçekten farkında olmadığımız bir nimeti bize sunmaktadır. Vücuttaki birçok hastalığa davetiye çıkaran sindirim sistemini dengelemek başta olmak üzere birçok faydası olan zeytinyağını tüketirken hepimiz ısrarla “kaliteli” zeytinyağı araştırması yapıyoruz.

Organik Natural Zeytinyağı üretiminin en önemli püf noktası, zirai ilaçlama yapmadan zeytin meyvesinin olgunlaşmasını sağlamaktır. Üretim aşamasından sonra kaliteli zeytinyağı üretiminin ikinci aşaması ise dalından toplanan zeytinlerin ivedi olarak havayla temasının olabildiğince minimuma getirilip sıkıma geçilmesidir. Zeytinin, zeytinyağı mucizesine dönüşmesinde bunun için aceleciyiz, hem de çok aceleciyiz. Dalından kopan zeytinleri saatler içerisinde sıkıma alıyoruz.